Raar, he?!


Een nieuwe comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen. 

De negende zaalshow van Gili, ‘Raar, hè?!’, gaat een speciale worden. Na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van televisie. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”

‘Raar, hè?!’, Gili’s favoriete magie en heerlijkste bedrog, voor drie generaties, van 16 tot 96. In première op 21 oktober 2023 in CC De Schakel Waregem.

Voor de speeldata, klik hier.

 

Doe-het-zelf boek: 'Raar, hè?!'
 

Imponeer vrienden en familie met 50 trucs voor beginners. 

In dit uitgebreide doe-het-zelf boek onthult Gili zijn favoriete kleine trucs uit het mentalisme en de magie. Stuk voor stuk trucs waar je met wat oefening en show mee kan uitpakken bij je vrienden en familie. Naast prachtige illustraties zullen sommige trucs worden verrijkt met een video waarin de meester zelf zijn geheimen uit de doeken doet. Het ideale cadeau voor elke aspirant-mentalist!

Het boek ligt in de rekken tegen oktober 2023. Verzeker jou nu al van een gesigneerd exemplaar!

 

 

De pers over Gili
 

"Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." (Nieuwsblad)

"Twee uur amusement, geen minuut verveeld." (Krant van West-Vlaanderen)

"Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." (WTV Focus)

"Ik zal u verbazen en u uzelf”, zegt hij bij aanvang van de show. Een belofte die hij ten volle waarmaakt." (De Morgen)


 

 

Inschrijven op de nieuwsbrief van Gili?