Pers

De Morgen 

“Ik zal u verbazen en u uzelf”, zegt Gili bij aanvang van zijn show Iedereen Paranormaal. Een belofte die hij ten volle waarmaakt. Gili speelt voortdurend met de verwachting van het publiek, relativerend en zelfs een tikkeltje spottend jegens aura’s en andere poespas, maar tegelijk ook het mysterie behoudend.”

De Standaard

“Gili lijkt eindelijk zijn bestemming gevonden te hebben. De West-Vlaming is geen komiek, noch een doordeweekse goochelaar, maar een mentalist. Gili heeft jarenlang getoerd in het comedycircuit en die ervaring werpt nu haar vruchten af. Hier staat een coole, grappige man op het podium door wie je je graag laat bekoren.”

Het Nieuwsblad

Verslag Pukkelpop-2010: "Maar dé ster van het komische intermezzo was Gili. Anderhalf jaar geleden enkel bekend bij de incrowd, sindsdien lijkt zijn ster enkel groter te worden. Twee weken geleden presenteerde hij Dranouter, nu pakte hij de Wablieft?!-tent in een half uurtje he-le-maal in! De West-Vlaming is klaar voor het écht grote werk." 
Lees verder: Wablieft!?-tent Pukkelpop twee uur lang barstensvol voor Vlaamse comedy

Algemeen Dagblad (Nederland)

“Mentalist Gili vertelt meermalen dat alles wat hij doet nep is. Toch laat hij iedereen verbijsterd achter. Hoe lukt het hem om gedachten te lezen? En sterker: om dat wildvreemden bij elkaar te laten doen?”

NRC (Nederland)

"Mensen zoeken toch allemaal naar de zin van waarom we hier zitten. Je kunt het zoeken in religie, new age, paranormaliteit. Ik (Gili) doe dat ook wel, maar ik kom tot de spijtige vaststelling – door het feit dat ik al die technieken nu stilaan begin door te hebben – dat het allemaal niets is. Dat te vertellen zie ik als een soort maatschappelijke opdracht.”

FHM (Nederland)

"Gili ontcijferde de methode om paranormaal te zijn. Het resultaat: Iedereen Paranormaal, een boek en succesvolle theatershow waarin hij zijn kunst aan de wereld laat zien. Het geheim? ‘Cold reading. Een gesprekstechniek waarbij je doet alsof je heel wat weet over de ander; zonder dat je er echt iets over weet.’ Vandaag krijgt Bibi een spoedcursus Cold Reading. ‘Het is net als zo’n tekening met puntjes die je moet verbinden. Een medium smijt wat puntjes, de klant verbindt ze met elkaar." 
Lees verder: FHM Inbox met Gili

Le Dauphiné Libéré (FR)

“Badinant avec sa belgitude, Gili déclancha des salves de rire. Gili est un remarquable homme de théâtre qui occupe pleinement la scène.”

Le Soir (Wallonie)

“Un mentaliste utilise ses cinq sens pour donner l’illusion qu’il en possède un sixième. Il fait croire qu’il a des dons paranormaux alors qu’il n’en n’est rien, explique Gili. Il faut plusieurs années pour bien maîtriser les techniques du mentalisme. Tout ce que je montre est faux mais je dois arriver à donner l’illusion que c’est vrai.”

06/12/12: Le Soir Magazine

Komende shows

31/03/23 | Best Of

De Populier - Zandhoven

15/04/23 | Try-out

Vayamundo - Oostende

28/04/23 | Try-out

De Schaduw - Ardooie

29/04/23 | Try-out